SMB Verreiker Handel & Techniek
Gespecialiseerd Merlo dealer!

Altijd Merlo occasions op voorraad!

Bij ons heeft u keuze uit een ruim aanbod Merlo occasions.

Bekijk onze occasions of Neem contact op

SMB Verreiker BV: gespecialiseerd Merlo dealer

Welkom op de website van SMB Verreiker Handel & Techniek B.V.

SMB Verreiker B.V. is gespecialiseerd in Merlo verreikers en is reeds vanaf 1999 in het bezit van het officiële Merlo-dealerschap in Nederland. Jaarlijks volgen wij de trainingen bij de Merlo fabriek in Italië, zodat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij leveren zowel nieuwe modellen als occasions en zijn ook uw adres voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Daarnaast leveren wij alle Merlo-onderdelen nieuw of gebruikt.

Merlo verreiker onderhoud & reparatie

Dankzij onze jarenlange ervaring hierin bent u bij ons op het juiste adres voor aanschaf, verreiker onderhoud of een goed advies. Wij voorzien in zowel nieuwe als tweedehands Merlo-verreikers, zie ook onze occasions-pagina.

Diverse Merlo modellen opgesteld in de Merlo werkplaats van SMB Verreiker Onderhoud en reparatie kan altijd in onze ruime Merlo werkplaats

Erkende Merlo dealer

SMB Verreiker B.V. is de enige Nederlandse Merlo-dealer die met eigen machines dagelijks diverse werkzaamheden verricht.

Meer informatie over SMB Verreiker

Alle Merlo modellen

SMB Verreiker B.V. levert alle machines die Merlo aanbiedt. Tevens hebben wij vrijwel altijd een aantal occasions te koop of te huur.

Bekijk Merlo modellen

Ruim aanbod Merlo onderdelen

Naast nieuwe en gebruikte Merlo verreikers kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte onderdelen van vele typen Merlo's.

Bekijk beschikbare onderdelen